U slobodno vreme...

I'll be back!

Generalna — Autor artistanci @ 22:44

Dragi moji pratioci, uskoro planiram da se vratim pisanju bloga... Na zalost nisam imala mnogo slobodnog vremena u poslednje skoro dve godine... Za to vreme statistika mi je pokazala da ste ulazili i citali moje clanke, komentarisali... To me je obradovalo bas! Zbog prostora na trenutnom servisu gde se nalazi moj blog razmisljala sam da predjem na drugi, sto cete blagovremeno biti obavesteni! Imam inspiraciju, sto je jako bitno da nastavim sa pisanjem! Krecem uskoro sa novim idejama koje zelim podeliti  sa vama!

 

Do skorog citanja, veliki pozdrav!

<3 artistanci


Navika

Generalna — Autor artistanci @ 21:29

 

Da bi slobodno vreme bilo što kvalitetnije prvo ćemo krenuti od pojma navike.

Navika je stečeni oblik ponašanja u toku razvoja ličnosti u različitim sferama života. Sticanje se odvija posle određenog broja ponavljanja gde naš mozak prestaje da šalje ideje kako da reagujemo, nego automatski reagujemo na taj način na koji smo navikli. Postoje dobre i loše navike. Nažalost, sve je više loših navika koje svesno ili nesvesno činimo. Jedno od rešenja je sticanje novih navika jer one nam obogaćuju život, što nas čini zdravijim, motivisanijim, zadovoljnijim i boljim.

Loše navike moramo se potruditi da uočimo, kako bi mogli ih zaobići. Teško je u našem vremenu, ali je vredno pokušati!


 * Nešto detaljnije o navikama što sam pronašla možete pročitati na:

 https://poslovi.infostud.com/savet/Sta-su-navike-i-kako-ih-menjati/208

 

Moram podeliti sa vama ovaj članak koji je realan. Najveći problem savremenog društva! Ovaj kratki animirani film  zaista je pokazao današnju lošu naviku većine ljudi!

 http://svetzanimljivosti.com/najveci-problem-savremenog-drustva-prikazan-u-kratkom-animiranom-filmu-video/

Link za direktan film: https://www.youtube.com/watch?t=105&v=m7kYylhkP5E

 

 

Dok sam tražila muziku na Youtubu naišla sam na još jedan animirani klip. Još jedan dobar primer ponašanja današnjeg čoveka. Pogledajte!

https://www.youtube.com/watch?v=WfGMYdalClU

 


O blogu

Generalna — Autor artistanci @ 23:39
 (Dalje)

Powered by blog.rs