U slobodno vreme...

Kreativna i dalje!

Kreativa — Autor artistanci @ 20:53

  Nisam odustala od mojih hobija i ručnih radova. Sve stižem i šta više imam sve više inspiracije! Pošto nisam podelila ove godine sa vama moje nove radove, moram vam linkovati, jer ovde više za fotografije nemam mesta. Ali to me, srećom ne sprečava da sa vama podelim moju kreativnost! Volela bih da čujem vaše mišljenje jer mi znači!

Linkovi:  http://kreativaonly.blogspot.rs/p/nakit_12.html

            http://kreativaonly.blogspot.rs/p/futrolice-za-mobilni-telefon.html


Branje malina u toku...

Kreativa — Autor artistanci @ 18:04
Zbog moje trenutne nezaposlenosti mojim pratiocima se izvinjavam, ne mogu jedno vreme pisati clanke. Moje slobodno vreme uskraceno je zbog branja malina, jer to je jedino sto mogu da radim u ovom trenutku i srecom da i to postoji. Nadam se da uskoro deo svog slobodnog vremena posveticu mom blogu. Veliki pozdrav za sve koji procitaju ovaj clanak!

Neki novi radovi u slobodno vreme!

Kreativa — Autor artistanci @ 11:43

Potrudila sam se da slobodno vreme što bolje organizujem! Ovaj put radila sam za dve slave poslužavnik i poturače. Kombinacija od jedne vrste salvete je učinila da moji ručni radovi izgledaju lepo!!!

I took the time to spare time to better organize! This time, I worked for two slave tray and buck. The combination of one kind of napkins has made my handiwork looks beautiful !!!


Podmetači: https://flii.by/file/9imjdkuiver/
Poslužavnik: https://flii.by/file/1trif0ynz6q/

Podelite svoje utiske sa mnom, znače mi!

Share your impressions with me, I mean!


Svet u prstenu

Kreativa — Autor artistanci @ 21:32

Nemačka umetnica Izabel Kifhaber je osmislila liniju nakita koji je drugačiji od drugih. U njenom nakitu ugrađene su figurice iz minijaturnog sveta sklopljene u zanimljive kompozicije. U njenom nakitu možete pronaći kolače, baku i deku koji sede na klupi, decu koja se igraju, životinje i mnoge druge predstave.

Zaista, nesvakidašnja ideja. Njen nakit je istaknut na sajtu za prodaju rukotvorina pa možete pogledati ako volite ovu vrstu umetnosti.

 

 Link: https://www.etsy.com/shop/GeschmeideUnterTeck?ref=shopsection_shophome_leftnav&zanpid=2149463844840731649&utm_medium=affiliate&utm_source=zanox&utm_campaign=eu_buyer&utm_content=2147023


Vredne ruke nikad ne miruju

Kreativa — Autor artistanci @ 11:55

Nisam zapustila moj ručni rad. Imam novih proizvoda i tek ću ih imati! Na žalost, slike ovde ne mogu podeliti sa vama zbog manjka memorije. Zato vam prosleđujem moj drugi blog, gde reklamiram svoje proizvode. Ko je ljubitelj rukotvorina, može da poseti sledeći link pogleda...

Link: http://kreativaonly.blogspot.rs/

Nađite slobodnog vremena i bavite se stvarima koje volite! Život će vam biti bogatiji i lepši! Bićete ispunjeniji! Smile


1 2 3 4  Sledeći»

Powered by blog.rs